Nautic Paddle святкує свій 10-й день народження

Mesdames et Messieurs, найбільша SUP подія року очікує гостей Парижу ?? в грудні

10-й, ювілейний Nautic Paris SUP crossing. 1200 учасників проїдуть Сенною крізь центр міста. Реєстрація розпочнеться 13-го вересня, а вже 1-го жовтня в лотерею розіграють обмежену кількість місць для бажаючих взяти участь в цьому карнавалі

Одночасно з аматорським заїздом відбудуться перегони серії APP World Tour серед профі райдерів – APP Paris Open

 

? на Nautic Paddle святкує свій 10-й день народження в неділю 08/12-го! З нагоди, ми вирішили поновити формулу, щоб ця подія була пам ‘ незабутні партією. У меню цього року:

? ?  найбільший стенд-up лупить забіг у світі передається до 1 ၧ 0 ၧ 0 ၧ 0 ၧ учасників, + 200 вершники у порівнянні з 2018!

?  Пора: 14-форумах тепер дозволено!

? Як і у 2018 році, ми прийому світові зірки планети лупить (жінки та чоловіки) з нагоди останнього етапу APP World Tour: хто буде приєднатися до американського Shae Foudy та американського народу французькою Arthur Arutkin короновано минулого року?

? середовище в серці перегонів. Ми мав карбон баланс Nautic Paddle 2018, садить mangroves у Thor Heyerdahl Climate Parks в Бірманська (завдяки нашому партнеру Starboard SUP France). Цього року у партнерстві з Volvo Car France , ми набір ще одну зелену подію, яка відбудеться одночасно, як лупить перегони.

? Отже, готові взяти участь у партії? До зустрічі у п ‘ ятницю 13/09 для відкриття попередньої реєстрації на www.nauticpaddle.com. Нічия в четвер 03/10, щоб обрати учасників 2019!

? PS: Ще раз дякую TotalSUP, нашому офіційному медіа-партнеру, який буде забіг в живу вже 4-й рік поспіль.
__
? Nautic Paddle святкує свій 10-річчя у неділю, 8 грудня! Щоб відмітити нагоди, ми вирішили оновити забіг, щоб зробити цю подію незабутнім досвідом:

? ?  Найбільша в світі лупить раса збільшується до 1 ၢ 0 ၢ 0 ၢ 0 ၢ конкурентів, + 200 вершники у порівнянні з 2018!

?  Пора: 14 ‘ форумах зараз дозволено!

? Так само, як і ми у 2018 році, ми будемо вітати у світі найбільші зірки лупить всесвіту (жінки та чоловіки) на останній етап APP World Tour: хто доб ‘ ється американця Shae Foudy а французька Arthur Arutkin, яка підняла корону минулого року?

? Екологічний догляд у серці перегонів. На початку 2019 року ми зміщення карбон слід Nautic Paddle 2018, садить mangroves у Бірманська Thor Heyerdahl Climate Parks (дякуємо нашому партнеру Starboard SUP France). Цього року, у партнерстві з Volvo Car France, ми будемо приймати ще одну зелену подію, яка відбудеться одночасно, як лупить перегони.

? То ви готові долучитися до вечірки? Наступний крок у п ‘ ятницю, 13 вересня для відкриття попередньої реєстрації на www.nauticpaddle.com. Лотерея нічия у четвер, 3 жовтня, щоб обрати 2019 конкурсантів!

? PS: Ще раз дякую TotalSUP, нашому офіційному медіа-партнеру, який буде забіг в ефірі 4-го поспіль.