Чим краще надувний SUP

Чому надувні САП-дошки такі популярні? Стаття описує всі переваги надувних САП-бордів.
Стаття надана магазином Sportzone.com.ua

Надувні САП-дошки – це універсальне плавзасіб, яке дозволяє займатися падлбордінгом кожній людині в будь-якому місці і в будь-який час. Невпинне впровадження інноваційних технологій для створення надувних дощок для занять САП-серфінгом на стільки змогли підвищити рівень їх жорсткості, що тепер їх можна практично порівняти з жорсткими дошками. Звичайно, відмінності все-таки присутні і ми вже розглядали порівняльні характеристики надувних і жорстких САП-дощок, але сьогодні ми будемо говорити тільки про надувному САП-борді.

 

viber image

 

Можливість взяти з собою у відпустку надувну САП-дошку

У своїх статтях, ми вже не раз згадували про те, що САП-серфінг – це водний спорт для всієї родини. Ви можете не розлучатися зі своїм хобі, куди б Ви не поїхали. Надувний САП-борд легко здувається і надувається за допомогою невеликого спеціального насоса, компактно поміщається в спеціальному рюкзаку, легко транспортується і не займає багато місця. Технологічні процеси створення надувних САП-бордів постійно поліпшуються, тому з кожним сезоном дошки стають все легше, хоча їх жорсткість при цьому залишається на вищому рівні. Це ще одна перевага САП-дошки і вагомий аргумент при виборі спортивного інвентарю для занять САП-серфінгом.

 

рюкзак для надувной доски 1

 

Довговічність використання надувний САП-дошки

Якщо порівнювати між собою надувні і жорсткі САП-борди, то надувні однозначно можна назвати більш довговічними. Жорсткі Сапи легко можна подряпати про кам’яне дно або розбити об скелі, за такою дошкою необхідний особливий ретельний догляд, необхідно знайти спеціальне підходяще місце для зберігання і кожен раз думати про те, як Ви будете транспортувати свій борд. Надувні борди на багато краще поводяться під час катання в бурхливих водах, їх важче подряпати про кам’яне дно і надувна САП-дошка не розіб’ється об скелі, вона просто отскачет від скелі, як м’ячик. Звичайно ж, можна зіткнутися з такими ситуаціями, коли і надувна дошка зможе порватися. Відремонтувати борд Вам зможуть з будь-якому в сервісі і ремонт буде недорогих. Однак, такий ремонт Ви можете виконати і самостійно, так як це аналогічно заклеювання камери у велосипеда.

 

sup serf for a long time

 

Стабільність надувної САП-дошки

Стабільність надувний САП-дошки – це особлива перевага дошки. Оскільки САП-серфінг – це доступний водний спорт для людини будь-якого віку і з будь-яким рівнем фізичної підготовки, новачкові має бути комфортно і стабільно на воді. Тому стабільний САП-борд – це обов’язкова умова для дошки. Так само, вибравши широкий борд, Ви можете займатися фітнесом або йогою на спокійній воді. Заняття йогою на САП-дошці – це ефективний спосіб зняття стресу, практика балансу і концентрації, яка сприятиме зміцненню нервової системи, розвитку вестибулярного апарату і поліпшення постави.

 

sup yoga 1 sup yoga 2

 

Зберігання надувної САП-дошки

Після того, як Ви здує свою надувну САП-дошку і помістіть її в спеціальний компактний рюкзак, Ви можете його вибрати їй будь-який зручний місце будинку. Навіть невеликої місця в маленькій коморі буде досить, щоб розмістити Вашу дошку на зберігання.

 

inflatables jessica cichra 5 768x461

 

Безпека

Ніколи не варто забувати про правила безпеки. Якщо Ви не одні катаєтеся на водоймі, то навіть при зіткненні з іншого надувний дошкою, Ви не зможете завдати шкоди ні собі, ні оточуючим. Не дивлячись на те, що САП-дошка жорстка, у неї немає гострих кутів, тому при будь-яких зіткненнях великої шкоди не завдасть ні серферів, ні дошці.

 

sup with many people