Найнадійніші водостійкі креми від сонця

 

Друзі Представляємо вам бренд який перевірили на власній шкірі.
ISLAND TRIBE який спеціалізується на захисті вашої шкіри від сонця і реально відмінно працює в солоній воді!
Є спреї, зручні стіки дляобличчя, помада для губ, креми для обличчя з колагеном і вітаміном Е.

Саме головне що в лінійці ISLAND TRIBE  є креми які ідеально підходять для дітей.

Єдина мета бренду – Дослівно «Приручити сонце» за допомогою різних формул, розроблених спеціально для конкретних видів спорту і відпочинку. Сонцезахисні креми Island Tribe досліджуються і розробляються провідними сонцезахисними лабораторіями Австралії і Південної Африки, а також професіоналами галузі, щоб гарантувати, що розроблені формули відповідають світовому класу і дійсно працюють. Сонцезахисні креми Island Tribe призначені для забезпечення максимального захисту шкіри тіла і шкіри обличчя від променів UVA і UVB, кожен сонцезахисний крем розроблений з урахуванням потреб унікального споживача. На додаток до цього, наші продукти визнані TGA (підрозділ австралійського міністерства охорони здоров’я і геронтології.)
захистом від шкідливої ​​дії сонця.

А замовити Island Tribe можливо в магазині  SPORTZONE

Бренд Island Tribe був заснований в 1992 році з метою забезпечення захисту від сонця яка має відмінні стійкі якості в солоній воді зокрема для серферів і інших любителів водних видів спорту. Асортимент складався тільки з одного Легендарного продукту – прозорого гелю Island Tribe Clear, який до цих пір не має собі рівних у світі і в конкурентній боротьбі впевнено тримає лідируюче перше місце. Бренд в даний час поширюється в 25 країнах світу.

Лінійка сонцезахисних кремів Island Tribe відрізняється від звичайних сонцезахисних лінз через своїх продуктів CLEAR gel і водостійкості, яку вони пропонують. На додаток до цього наші лосьйони без ароматизаторів пропонують відмінний захист від УФА і УФБ променів для повсякденного індивідуального користування та сімей з дітьми шукають легкі і надійні засоби від сонця. Island Tribe пишається тим, що володіє самим надійним водостійким сонцезахисним кремом на ринку.