Надувна дошка Slingshot SUP для катання з WING

Надувна дошка Crossbreed 11′, яку ми всі полюбили, тепер стала ідеальною дошкою для серфінгу з Вінгом. Знімний кільовий стабілізатор SUP WINDer у поєднанні із звичайним хвостовим плавцем дозволить вам вирізатись проти вітру при використанні SlingWing та вільно переміщатися по воді.

Навчіться користуватися Wing на надувній дошці для SUP.

Пориньте в новий захоплюючий вид спорту – вінг-серфінг і освоїте основи ходу за вітром та проти вітру, на стійкій платформі, перш ніж зробити наступний крок до спеціального фойлборду. Ми оснастили популярну 11-дюймову надувну сап дошку SUP Slingshot Crossbreed плавниковим колодязем з центральним плавцем, в якому знаходиться кіль SUP WINDer. Знімний центральний кільовий стабілізатор SUP WINDer може бути встановлений за секунди і ідеально підходить для навчання нових вінгерів тому, як триматися проти вітру, або для веслярів, які потребують кращого дотримування руху по прямій. Зніміть центральний кільовий плавець, і ви повернетеся до стандартного веслування з надувною SUP, яка легка, міцна, портативна, надбезпечна та в повністю надутому стані відчувається як жорстка сап дошка.

З попередньо встановленим знімним кільовим плавцем sUP WINDer це ідеальний інструмент для навчання криловому серфінгу – Вінгу.

Універсальна форма; відмінно підходить для дітей, собак, сімей, новачків, експертів та вечірок.

Портативний і зручний для зберігання – поміщається в рюкзак, що додається.

Характеристики жорсткої дошки надувної – тиск до 15-18 фунтів на квадратний дюйм.

Легка та надміцна конструкція DropStitch.

Якщо вас зацікавила така дошка, то отримати консультацію та предбати можна в переходячи за посиланням https://bit.ly/3bwgFGP